Majorca Autoverhuur Gids

Wij bieden goedkope huurauto's aan in alle grote steden van Majorca

Bereken uw prijs

 Vertrek locatie
Aankomst:
Vertrek:
18-24  25-70  70+
PRIJZEN VANAF
$4
PER DAG
3
PER DAG
Majorca Autoverhuur - Vanaf 4 USD / Vanaf 3 EUR

Winkel, Vergelijk & Bespaar op huurauto's Majorca

Vraag dus een offerte aan en bespaar tot 50% voor uw huurauto in Majorca

4.5 stars

4.5 / 5.0
Gebaseerd op de reacties van 831 op onze klantenquête..

4.5 stars 4.5 stars 4.5 stars 4.5 stars 4.5 stars 

Always had been perfect.

-

De Majorca Autoverhuur Gids

is de one-stop autoverhuurspecialist voor Majorca.
Wij tonen de tarieven van de toonaangevende autoverhuurbedrijven in Majorca en laten u de auto realtime uitkiezen en reserveren. Beslis bij wie u wilt huren na het vergelijken van de prijzen en de type auto van de plaatselijke autoverhuurbedrijven.

Er is genoeg te zien in Mallorca

De belangrijkste luchthaven van Mallorca staat bekend als luchthaven Palma de Mallorca. Het is een van de drukste luchthavens in Mallorca, vooral in de zomer wanneer veel toeristen Spanje massaal bezoeken en vooral de zonnige stranden van Spanje. Het is de derde grootste stad in Spanje, na Madrid. De luchthaven ligt op 8 kilometer ten oosten van Palma, Mallorca de hoofdstad zelf ligt in de buurt van een dorp dat bekend staat als Can Pastilla.

Mallorcavaluta

Mogelijk moet u een andere munteenheid gebruiken wanneer u landt in Mallorca, misschien als u wilt een auto huren of wanneer u bijvoorbeeld de taxi wilt betalen. De valuta die wordt gebruikt in Mallorca is de Euro. U kunt uw contant geld wisselen bij banken of bij wisselkantoor. Het is raadzaam niet te wisselen op de luchthaven, want de kosten zijn waarschijnlijk hoog. U kunt ook geld bij de meeste pinapparaten opnemen. Alles wat u hoeft te doen is de taal selecteren en vervolgens kunt u de instructies volgen.

Officiële taal

Mallorca is in Spanje, en de officiële taal van Spanje is Spaans. Terwijl de meeste van het personeel op de luchthaven een verscheidenheid van talen spreken zal, is het belangrijk om sommige fundamentele Spaanse woorden te weten. Het kan van pas komen op een gegeven moment tijdens uw reis.

Grond vervoer vanaf de luchthaven van Mallorca

Als je een met drom toeristen de stad gaat verkennen en wilt weten wat het te bieden heeft, is het raadzaam dat u de bedrijven die autoverhuur opzoekt, op de luchthaven of online. Er zijn vele vormen van vervoer van en naar de luchthaven; het hangt allemaal af van uw behoeften waaruit u de meest geschikte kunt kiezen. Er zijn tal van bussen op de haltes buiten de aankomst terminals.

Taxi's zijn beschikbaar buiten de aankomst terminals op de luchthaven. De taxi's pendelen van de luchthaven naar het centrum. U kunt ook sommige Hotelbusjes vinden die vervoer aanbieden naar de hotels in de buurt van de luchthaven. Dit komt van pas als u al een hotel hebt geboekt.

Waarom je moet kiezen voor autoverhuur;

 • Het is mogelijk om een auto huren bij één bestemming en deze achter te laten op een andere, wat bekend staat als een manier van autoverhuur
 • Met autoverhuur kunt u alle touring activiteiten inplannen zoals u wilt zodat u niet meegesleurd wordt, zoals het geval is bij de meeste groepsreizen
 • U kunt zelf bepalen waar u heen gaat
 • Goedkope autoverhuurbedrijven zijn beschikbaar
 • Auto huren is de meeste ideale manier van vervoer voor gezinnen

Mallorca heeft tal van spectaculaire toeristische attractie bestemmingen die voldoen aan de smaak van elke toerist. Sommigen van hen omvatten;

Stranden van Mallorca

Het eiland heeft talrijke en ontzagwekkende stranden langs de kustlijn. Het wemelt van spectaculaire stranden zoals Plama Nova, Magaluf, Alcudia, Puerto Pollenca en meer.

Grotten van Drach

Mallorca heeft overvloed van verbazingwekkende grotten.  Ondere deze zijn de grotten van Drach op Porto Cristo misschien de meest aantrekkelijke.

BellverKasteel

Bellver betekent gewoon "prachtig uitzicht". Het is een kasteel dat uit de 14 eeuw dateert. Het is uniek in het cirkelvormige ontwerp. Om aan te kunnen komen op deze locatie in stijl, is het aan te raden om te kiezen voor autohuur.

De Majorca Autoverhuur Gids bevat alle belangrijke autoverhuurbedrijven en onderhandelt met de plaatselijke bedrijven in Majorca over de beste autohuurprijzen en dienstverlening voor alle locaties in Majorca.
Op deze manier weten onze klanten dat zij altijd de beste prijs en service krijgen voor hun huurauto in Majorca.

Binnen 3 minuten kunt u prijzen vergelijken en uw huurauto boeken in Majorca. In de tussentijd zal u opvallen dat wij meestal veel goedkoper zijn dan wanneer u rechtstreeks bij de bedrijven boekt.

Voorbeeld van enkele autoverhuurbedrijven in Majorca met dagprijzen

  Luchthaven
  • Majorca Luchthaven
    Stad
    • Majorca

     Een deel van Ecommerce Group Ltd